IN WOORDEN 

Onder de naam Jonge Helden organiseert Crefi vzw een divers activiteitenaanbod. Crefi vzw is erkend door de afdeling jeugd van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijk georganiseerde jeugdvereniging.

Jonge Helden is een vrijwilligersorganisatie die kampen en speelweken inricht voor kinderen en jongeren in de schoolvakanties. Jonge helden kunnen bij ons terecht voor kadervormingscursussen (animator, hoofdanimator en instructeur) die, na een stage en een evaluatiemoment, recht geven op een officieel attest van de overheid. Doorheen het jaar heeft Jonge Helden een aanbod (op maat) aan vormingen.

Jonge Helden is eveneens een koepelorganisatie voor creatief jeugdwerk in Vlaanderen en wil hen ondersteunen via spel, intervisie en vorming.

 

IN DADEN

Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren, staan op een podium, organiseren een fotoshoot, voeren wetenschappelijke proefjes uit, gaan op avontuur of ontdekkingsreis! Jonge Helden bouwen ook omgekeerde boomhutten, leven als een indiaan of dromen in stilte weg.

Jonge Helden is jeugdwerk met, voor en door kinderen en jongeren. Wij ontdekken, spelen, experimenteren, creëren en entertainen. Wij scheppen een kader waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn en gestimuleerd wordt om als creatieve en ondernemende persoon in de samenleving te staan. Jonge Helden ontplooien samen hun talenten en verkennen wat ze kunnen, durven en willen. En jij, ja jij, bent er één van! Voor meer info kijk bij Missie & Visie.

 

IN TEAM     

Wil je het Jonge Helden personeelsteam contacteren? Vul dan snel ons contactformulier in, en de juiste Held contacteert je zo snel mogelijk terug!

 

Heleen Mesellem

Coördinatie en Vorming

Trotse mama van Lien Appelsien

Fan van slow cooking

 

Contact:

heleen@jongehelden.be

 

 

Sandra Coussement

Beleid en Diversiteit
Aanspreekpunt Integriteit (API)

Communiceert nogal graag, en veel...

Altijd en overal met de fiets

 

Contact:

sandra@jongehelden.be

 

 

Bram Bossuyt

Lokale werking en Vrijwilligers

Als het gaat om geel fruit: citroenen eet ik met schil en al, van bananen moet ik kokhalzen zodra ik ze ruik.

Schrijft elke dag een beetje meer over hoe je spelen kan maken. Misschien wordt het ooit een boek!

 

Contact:

bram@jongehelden.be

 

 

Pallieter Kerckhove

Logistiek en administratie

Ultieme droom om een soundcheck te doen op het podium van Rock Werchter: one, two…

Speelt graag buitenwipper op een feestje.

 

Contact:

pallieter@jongehelden.be

 

 

Martine Deprez

Financiën en Administratie

Fietsfanaat, ook voor het goede doel

Eet graag melkchocolade

 

Contact:

martine@jongehelden.be