Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hoe inschrijven?

Inschrijven op een initiatief van Jonge Helden gebeurt via onze website. Via de knop 'inschrijven' bij een specifiek initiatief op www.jongehelden.be kom je uit op de inschrijvingspagina. Om jezelf, of je minderjarige zoon/dochter, in te schrijven heb je een Jonge Helden-account nodig.

 

STAP 1: Kies je activiteit

Via het menu op onze website kom je op ons aanbod terecht. Je kan door het aanbod scrollen, zoeken op trefwoord, of de zoekfilters gebruiken om je keuze te maken. Klik op de titel van een activiteit voor meer details.

Ga naar de activiteit waarvoor je een deelnemer wil inschrijvingen en klik op de knop 'inschrijven' (vanaf 5 januari).

Indien je nog niet ingelogd bent, wordt er eerst gevraagd om je e-mailadres te geven. 
Iedereen die in 2020 deelnam aan een Jonge Helden-activiteit, kan gewoon inloggen door hier zijn/haar e-mailadres in te vullen. Als je nog geen account hebt, vind je onderaan de pagina meer informatie over hoe je een account moet aanmaken. Met dit systeem heb je geen wachtwoord nodig. Inloggen gaat altijd via een link dat je per mail toegestuurd krijgt.

 

 

STAP 2: Een deelnemer inschrijvingen

Eenmaal ingelogd kan je kiezen tussen alle personen uit je familie. Kies hier de juiste persoon die je wilt inschrijven voor de activiteit die je selcteerde.
Hierna krijg je de mogelijkheid om enkele opties aan te duiden of een opmerking mee te geven. Als alle informatie in het overzicht klopt, kan je overgaan naar de volgende stap: de betaling. 
Je kan kiezen om meteen online te betalen, of indien je nog iemand wenst in te schrijven, kan je onderaan op 'maak nog een inschrijving' klikken. Zo kan je beide inschrijvingen samen betalen. 

Via jouw profiel kan je kan altijd je inschrijvingen bekijken en betalen. Ga via 'login' naar 'menu' en kies voor 'mijn inschrijvingen'. De inschrijving is pas bevestigd van zodra de betaling afgerond is. 


 *Korting: Ging jij, je zoon of je dochter vorig jaar al mee op een Jonge Helden-initiatief, dan zie je automatisch het kortingstarief van 10%.
Heb je geen recht op deze getrouwheidskorting, maar ben je aangesloten bij 1 van onze lokale verenigingen of partners? Dan heb jij ook recht op deze 10% korting. Hiervoor kreeg je normaal gezien van jouw vereniging of partner een kortingscode. Deze moet je invullen tijdens de inschrijving.
Opgelet, deze kortingen zijn niet
 cumuleerbaar.
 

 

STAP 3: Je inschrijving wordt nagekeken

Van zodra je betaling bij ons binnenkomt, krijg je een automatische bevestigingsmail dat je inschrijving definitief is.
De status van je inschrijving zal in je profiel (bij 'mijn inschrijvingen') nu op 'bevestigd' staan.
Opgelet, vanaf nu gelden ook de annulatie voorwaarden voor je inschrijving.
Wij controleren alle gegevens van de inschrijving achteraf. Bij onduidelijkheden nemen wij contact op met het gezinshoofd.

 

 

 

STAP 4: Geniet van je Jonge Helden-kamp, -speelweek of -cursus!

 

 

 

 

 

 

*Een nieuw account aanmaken 

Om een nieuw Jonge Helden account aan te maken, klik je op inschrijven en vul je jouw e-mailadres in. 
Hierna krijg je meteen de mogelijkheid om je gegevens aan te vullen. Ga verder met de inschrijving door onder 'menu' naar 'mijn inschrijvingen' te gaan en vervolgens te klikken op 'maak nog een inschrijving'. Hierdoor kom je terug op onze aanbodspagina en kan je de stappen van hierboven verder volgen. 
Met dit systeem heb je geen wachtwoord nodig. Als je wil inloggen, ga je naar de 'login' pagina, vul je je e-mailadres in en krijg je een link om in te loggen. 

TIP: Voeg nadat je bent ingelogd al je gezinsleden toe via 'menu', 'mijn familie'. Vul hier ook meteen zoveel mogelijk (medische) info in.