Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aansluiten als groep

Wil je als lokale (jeugd)vereniging graag aansluiten bij Jonge Helden voor inhoudelijke ondersteuning, creatieve tips en eventueel een verzekering? 
Jullie zijn meer dan welkom! Hieronder vind je de procedure terug over hoe je kan aansluiten.
Mocht je problemen ondervinden met deze aansluitingsprocedure, neem dan even contact met ons op via info@jongehelden.be of 016 66 43 72, dan regelen wij jullie aansluiting!

Hoe aansluiten bij Jonge Helden

Aansluiten bij Jonge Helden gebeurt in twee stappen.
Eerst maak je een account aan voor jullie groep, daarna schrijf je je met deze account in voor een jaarlijkse aansluiting (gratis), al dan niet met een optie voor verzekering (75 euro voor een jaar).

Surf hiervoor naar http://inschrijven.jongehelden.be, de inschrijvingspagina van Jonge Helden.

1) Klik op ‘Aanmelden als nieuwe gebruiker’ en kies als soort gebruiker ‘lokale (jeugd)vereniging’. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee jij, en iedereen van jullie werking waaraan je deze gegevens bezorgt, zich kan aanmelden. Klik op ‘volgende’. Vul nu de gegevens van jullie werking in. De velden met een sterretje zijn verplicht. OPGELET: deze gegevens gelden als contactgegevens voor jullie vereniging en kunnen in de toekomst voor briefwisseling gebruikt worden. Indien jullie werking niet op een vast adres doorgaat, geef hier dan het postadres op van de verantwoordelijke. Van zodra je registratie voltooid is, ontvang je een e-mail met een link waarmee je het registratieproces kan bevestigen. Daarna kan je inloggen met jouw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

2) Schrijf je groep nu in voor een jaarlijkse aansluiting bij Jonge Helden. Deze zal lopen van 1 januari 2017 (of dag van inschrijven) tot 31 december 2017. Klik na aanmelden op ‘Activiteiten’ en zoek rechts bij Trefwoord op ‘aansluiting’. Klik op de activiteit ‘Jaarlijkse aansluiting jeugdinitiatief’ en vervolgens op ‘inschrijven’. Duid jullie groep aan als deelnemer en kies bij extra opties of je verzekerd wil aansluiten of niet. Geef eventueel bijkomende opmerkingen en voeg deze aansluiting tenslotte toe aan de Jonge Helden-winkelwagen. Indien je koos voor een gratis aansluiting en je klikt op doorgaan, dan is je aansluitingsproces voltooid. Je zal van ons nog een definitieve bevestiging krijgen. Indien je koos voor een aansluiting met verzekering, kies je voor ‘Betaal met factuur’. Je zal dan van ons een factuur toegestuurd krijgen. Sowieso nemen we met nieuw aangesloten initiatieven contact op in de eerste weken na de aansluiting.