Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vrijwilliger bij Jonge Helden

Bij Jonge Helden kan terecht voor een geweldig avontuur op één van onze kampen, speelweken, cursussen of evenementen. Je kan als vrijwilliger meerdere verschillende rollen opnemen, we sommen ze even op voor jou:  
 

Animator

Stagiair Animator

Hoofdanimator

Stagiair Hoofdanimator 

Instructeur

Wil je graag wat meer weten over een van deze rollen? Klik dan op deze link en zo kom je op de specifieke pagina waar je alle informatie kan vinden. Wij staan altijd open voor vragen, opmerkingen en ideeën, dus aarzel zeker niet om een mailtje te sturen naar info@jongehelden.be of een berichtje te sturen via Facebook.
 

Wil je graag vrijwilliger worden bij Jonge Helden? Super! Voer dan hieronder je gegevens in. Zo kom je in ons vrijwilligersbestand en kan je je kandidaat stellen voor onze activiteiten. 

Al wie nog niet meeging als vrijwilliger met Jonge Helden, maar wel al deelgenomen heeft aan een activiteit als deelnemer (bijvoorbeeld een cursus), willen we vragen om eerst een mailtje te sturen naar info@jongehelden.be met daarin je naam en e-mailadres. Wij helpen je dan zo verder. 

 

KampAdmin: