Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Projectgroepen

Zin om je eigen ideeën uit te voeren, je talenten uit te spelen en nuttige skills bij te leren? Schrijf je dan zeker in voor één van onze projectgroepen!

 

Wat zijn projectgroepen?

Het doel van een projectgroep is om - je raad het - een project uit te werken. Hier kan je de organisatie mee helpen vormgeven en doen groeien. Het is een super interessante manier om nuttige skills bij te leren en handige tools te leren kennen, maar er komt ook veel bij kijken.

Team werk maakt ons sterk!

Gelukkig sta je hier niet alleen voor, je werkt steeds samen met andere vrijwilligers in een team. Vanuit Jonge Helden helpen we jullie ook. Wij volgen het project mee op, voorzien structuur en reiken professionele tools aan om dit project tot een geslaagd einde te brengen.

Wij ondersteunen jou waar mogelijk, maar het blijft jouw project. Je krijgt de kans om het in te vullen zoals je wil, je volledig uit te leven en echt iets te maken waar je trots op kan zijn.

We weten wel dat jij, als talentvolle vrijwilliger, vaak een druk en gevuld leven leidt. Bekijk dus zeker wat haalbaar is voor jou en hou rekening met wat er al op je agenda staat.

De projectfiches.

Het is zo ver: de projecten van 2021 zijn er! Op GLITCHWERK werd er al nagedacht over de inhoud van de projecten. Hieruit vloeide deze projectfiches. Op elke fiche staan enkele richtvragen waar de projectgroep een antwoord kan op geven. Zo krijg je ook een beter beeld van wat de projectgroep juist inhoudt.

Onderaan de fiche staat er ook hoe intens het project is wanneer het klaar zou moeten zijn. Zo kan je inschatten of je wel de tijd en ruimte hebt om het project aan te pakken.

Benieuwd? Scroll er dan even door! Onderaan de pagina kan je je opgeven om mee te werken aan een project. 

Wil je weten wat er allemaal in 2020 gebeurd is? Neem dan een kijkje op onze blog!
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij graag meewerken aan één of meerdere projecten? Dan kan je je hier opgeven, of stuur een berichtje naar Jonge Held Knut via Facebook.