Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Muzisch dagproject om Nederlands te oefenen!

Muzisch dagproject om Nederlands te oefenen!

Jonge Helden gaat muzisch aan de slag met OKAN-leerlingen uit het Leuvense.  


In de laatste 2 weken van augustus organiseren we 5 maal een dagproject waarin we telkens een groep jongeren laten kennis maken met muzische spel- en werkvormen. Op het eind van de dag komen we samen tot een soort eindproduct. Op deze manier kunnen de OKAN-leerlingen Nederlands op een laagdrempelige en leuke manier extra oefenen, terwijl ze kennis maken met muzisch werken. Dit kadert in de Zomerschool in samenwerking met Arktos en Groep Intro.  
 
Hoe deze dagprojecten er gaan uitzien, dat kan jij als vrijwilliger nog beslissen. Het project is verbonden aan Stad Leuven, waardoor we toegang zullen krijgen tot enkele unieke locaties (zie je ons al staan op het podium van de Stadschouwburg of op het dak van Museum M?). 
 
We gaan aan de slag op 17, 18, 19 en 29 augustus. Mogelijks ook in de week van 22 augustus, naargelang wanneer het past voor de vrijwilligers. Je kan je engageren voor 1 dag, enkele dagen, voorbereidingen … 
 
Prikkelt dit jouw interesse? Wil je wat extra info? Contacteer Sofie (sofie@jongehelden.be of Sofie-Lien Jonge Held op Facebook)! Je moet je zeker niet direct volledig engageren, kom gerust eens horen en dan bekijken we het samen. :)

 

Wij zijn alvast erg benieuwd en enthousiast!