Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hijs de zeilen

Hijs de zeilen

Als landelijk erkend jeugdwerk schrijven wij om de vier jaar een nieuw beleidsplan, met nieuwe uitdagingen. In een vrijwilligersorganisatie als Jonge Helden is het niet meer dan normaal dat dit plan een zo goed mogelijke weerspiegeling is van de visie, de dromen en de goesting van die volledige vrijwilligersploeg.

Daarom starten wij binnenkort, meer bepaald op 23 februari, met een traject waarbij al die stemmen zoveel mogelijk gehoord kunnen worden.

Heb jij zin om je stem te laten horen?

Hoera, dat kan, graag!

In de loop van het voorjaar zullen wij allerlei bevragingen uitvoeren waar jullie al jullie dromen een plaats in kunnen geven. Denk aan praatcafés, babbelboxen, ideeënbussen, online polls, message parties…

Tijdens de zomer is Jonge Helden op zijn best. Van deze drukte maken we gebruik om jullie te informeren over de gekozen koers. Ongetwijfeld komen hier nog heel wat interessante opmerkingen, suggesties of ervaringen van jullie naar boven die ons zullen helpen de laatste knopen door te hakken.

Heb jij zin in een tikkeltje meer?

Vind jij dit supercool en wil je dit allemaal mee vormgeven?

Zak dan af op 23 februari naar onze eerste Stuurgroep Bijeenkomst in Mechelen en ontdek wat jouw rol kan zijn in dit hele gebeuren! Bepaal zelf mee wat, wie en hoe we bevragen, trek het veld in, vang andere vrijwilligers hun dromen en geef deze samen een plek in hét plan van Jonge Helden 2022-2025. Hijs de zeilen!

Interesse? Goesting? Vragen? Stuur een berichtje naar sandra@jongehelden.be of via Facebook naar Sandra Jonge Held, zo kunnen we jou een documentje bezorgen met nog wat meer achtergrondinformatie.