Gezocht: communicatieheld

Gezocht: communicatieheld

Wij zoeken een communicatiemedewerker! 
Weet jij de juiste boodschap bij het juiste publiek te krijgen? Voel jij je aangesproken door de kracht van het jeugdwerk en onze visie?
Vertel ons jouw verhaal!

Stuur je cv in PDF-formaat en je motivatiebrief in een creatief communicatieve vorm, voor 8 oktober 2019 naar heleen@jongehelden.be
Half oktober vinden er sollicitatiegesprekken plaats. Wij plannen een onmiddellijke in dienstname. 


TAKEN
Communicatiemanagement

Jaarlijks schrijf je een communicatieplan op basis van het jaarplan, in samenwerking met de collega’s van de verschillende deelwerkingen.
Jij bent verantwoordelijk voor de vertaling van dat communicatiebeleid naar onze dagelijkse werking. Je communiceert hierbij naar vrijwilligers en partners over onze werking.
Jij stuurt de verschillende deelwerkingen aan om op een frisse en strategische manier verslag uit te brengen van hun werking.
Jij bent verantwoordelijk voor de eindredactie op de communicatieve producten die de wereld ingestuurd worden.

Marketing

Om Jonge Helden op een strategische manier in de markt te zetten ontwikkel jij een marketingplan dat naadloos aansluit bij het communicatieplan. Je gaat op zoek naar inhoudelijk en communicatief sterke partnerschappen. Je zorgt dat de Jonge Helden visie vertaalt wordt naar zowel off- als online media, dragers en producten.

AANBOD
Je komt terecht in een flexibele en uitdagende werkomgeving in centrum Leuven, in een klein maar fijn team.
Een fulltime contract van onbepaalde duur, een andere werkbreuk is eventueel bespreekbaar. 
Je werkt 37 uur per week, maar hebt een contract van 36u. Daartegenover staan 20 wettelijke verlofdagen, en 6 ADV dagen, bovenop je wettelijke feestdagen.
Wij verlonen volgens PC 329.01 barema B1C. Baremieke anciënniteit bespreken we graag. Je springt volgens de sectroriale akkoorden in barema op gegeven tijdstippen in je loopbaan.
Wij bieden jou ook maaltijdcheques en een groepsverzekering.
Je treinabonnement wordt 100% vergoed, of je kan rekenen op een fietsvergoeding.
Jonge Helden zet daarnaast volop in op jouw traject. Dat wil zeggen dat we met jou willen bekijken wat er mogelijk is, moest je nog aan het studeren zijn, of deze job wilen combineren met een relevante verdere opleiding. 

PROFIEL
Je voelt je aangesproken door het jeugdwerk en de visie van Jonge Helden.
Je hebt een achtergrond in communicatie en marketing.
Je hebt kennis van verschillende programma’s die het jou mogelijk maken je boodschap op een communicatief creatieve manier naar buiten te brengen.
Je bent kritisch en durft dingen in vraag stellen.
Je schrikt niet terug van een flexibele werkplek, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
Je beschikt over een rijbewijs B en schrikt niet terug van wat kilometers met onze Jonge Helden mobiel. Jij bent te vinden waar de vrijwilligers straffe dingen doen, om er verslag van uit te brengen.

 

Tot snel?!