Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hanenbos - Dworp

Adres: 
Adres
Lotsesteenweg 103
1653 Dworp

Website
www.hanenbos.be

In een landelijke omgeving, midden in bossen en natuur bevindt zich het vormingscentrum Destelheide. Rond het vormingscentrum kunnen we ons uitleven. We kunnen beschikken over verschillende sportterreinen. Ook binnen vinden we een stimulerende en creatieve omgeving. Het centrum is goed uitgerust om met verschillende leeftijdsgenoten een aangename cursus of kamp te beleven. We beschikken over enkele werkruimtes waar we ons muzisch volledig kunnen uitleven en waarin we onszelf en de groep tot het uiterste kunnen laten gaan. De kookploeg van het vormingscentrum zorgt voor heerlijke maaltijden. Met een restaurant waar je met je eigen dienblad moet aanschuiven. Nadat ze je bediend hebben kan je met je groep plaats nemen in de grote refter met het heerlijke terras. De douches zullen na een natuurspel, werken met verf, klei, schmink, … of een avontuur in de bossen, goed van pas komen. De lichte kamers voor kleine groepjes (tot 6 personen) beschikken over hun eigen douche.

Hoe er te geraken? 

Met openbaar vervoer: 

Spoor met de trein via Brussel naar Halle. Neem in Halle buslijn 153 richting Ninove - Drogenbos - Anderlecht. Stap af aan halte Dworp Wauweringen. Wandel daarna nog een 1,2 km tot vormingscentrum Hanebos.

Met de wagen:

Neem de autosnelweg die het dichtst bij jou ligt richting ring rond Brussel. Op de ring volg je E19 Charleroi – Bergen. Tot aan afrit 19 Beersel. Neem de afslag richting Lot.  Neem de derde afslag op de rotonde (Kerkhofstraat). Neem op de volgende rotonde de eerste afslag (Kesterbeeklaan). Rij 1,7 km rechtdoor over de Lotsesteenweg. Sla rechtsaf op de Lotsesteenweg (Hanenbos plakaten zin zichtbaar).

 

Website: 
www.hanenbos.be