Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Oesterput - Oostende

Adres: 
Adres
Schietbaanstraat 84
8400 Oostende

Website
klasnaarzee.be/

Het hele gebouw inclusief slaapkamers, dagzalen,...wordt verhuurd aan één groep, ongeacht het aantal deelnemers. Zo heb je de nodige privacy & ruimte. Het gebouw zelf is geschikt voor 50 personen, opgedeeld in verschillende kleinere slaapkamers, vier sanitaire ruimtes met 8 douches, 6 wastafels (12 kranen) en 6 toiletten.

Verschillende polyvalente zalen kunnen gebruikt worden als refter maar ook leslokaal, knutselruimte, speelzaal,... Aansluitend aan het gebouw is een terras, zithoek en verschillende graspleintjes voorzien voor sport & spel. Op wandelafstand van de accomodatie is een speelbos, speelpleinen en enkele grote open grasvelden. Strand, duinen en zee liggen op minder dan één kilometer.

De Oesterput heeft een toegankelijkheidslabel A+, dit betekent dat het vakantieverblijf positief (+) scoort op de essentiële onderdelen. Het voldoet aan strenge toegankelijkheidsnormen en is op comfortabele en zelfstandige wijze toegankelijk. Zo is er een toegankelijke badkamer met douche & toilet, een extra doucherolstoel, toegankelijke kamer, een toegankelijk toilet op de binnenplaats,...

 

Website: 
klasnaarzee.be/