Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Voor onze kampen en speelweken zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste kookvrijwilligers!
 

Tijdens onze initiatieven zorgt de kookploeg voor het vullen van de maagjes, met een gevariëerde menu. Op kampen worden de deelnemers en begeleiders voorzien van een stevig ontbijt, lunch, tussendoortje en avondmaal om er volop tegenaan te kunnen. Tijdens speelweken staan de kookvrijwilligers in om het team van het nodige krachtvoer te voorzien.
 

Wat verwachten wij van jou? 

 

  • Van maandag tot vrijdag een stuk van je tijd.
  • Je kookt op speelweek of kamp zelf, of vanuit jouw eigen keuken.
  • Op een speelweek voorzie je tussendoortjes voor de deelnemers plus lunch en avondmaal voor een animatorenploeg van om en bij de tien man. Op kamp sta je in voor een volledige dagmenu voor deelnemers en begeleiders.
  • Je hebt zin in een weekje jeugdwerk, op jouw manier. 
     

Wat Jonge Helden biedt? 

 

  • Een vrijwilligersvergoeding van 20 euro voor elke dag dat je kookt en een KM-vergoeding van 0,2 euro/km. 
  • Een reeks menu's om uit te kiezen, maar je mag ook je eigen menu opstellen. 
  • Een gevulde boodschappenkar, voor als je zelf geen zin hebt om rond te rennen in de winkel. 
 


Heb jij zin om komende zomer in de potten te roeren en kan je een weekmenu of een aantal maaltijden voorzien voor de speelweek in jouw gemeente? Heb je goesting om een weekje mee te gaan koken op kamp zodat je het jeugdwerk nog eens kan opsnuiven? Of wil je graag jouw kind of kleinkind aanmoedigen vanop de zijlijn tijdens een Jonge Helden-initiatief? Dan ben je bij ons meer dan welkom! We zijn je eeuwig dankbaar.
 

Hoe kandidaat stellen als kookploeg?
We werken dit jaar met een nieuw systeem. Hier kan je je gemakkelijk in een paar stappen kandidaat stellen voor het initiatief dat je wilt, als kookploeg. Meer informatie over hoe dit in zijn gang gaat vind je hier. 

 

Kookploeg in tijden van Corona. 
In de zomer van 2021 moeten we nog rekening houden met enkele coronamaatregelen, maar geen gemis aan plezier! Als kookploeg maak deel uit van de bubbel van je speelweek of kamp, waardoor de algemene maatregelen gelden. Hierover kan je meer lezen op deze pagina.

Indien je als kookploeg voor meerdere bubbels kookt, zorgen wij voor het nodige beschermingsmateriaal en voldoende informatie en richtlijnen zodat dit op een veilige manier kan. Elke kookploeg ontvangt ten laatste 2 weken voor het initiatief alle praktische informatie over zijn/haar initiatief. 


Heb je vragen? Wil je meer informatie? Aarzel niet en stuur een mailtje naar info@jongehelden.be of contacteer ons op 016 66 43 70. Wij zullen je met open armen ontvangen en nemen graag contact met je op.