Voor onze kampen en speelweken zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste kookvrijwilligers!

 

Tijdens onze kampen zorgt de kookploeg voor een ontbijt, halfelfje, middagmaal, vier-uurtje en avondmaal. Met een gevariëerde menu worden de deelnemers en begeleiders alvast voorzien van de nodige energie om er volop tegenaan te kunnen. Elk van onze locaties is voorzien van een uitgebreide keuken waar naar hartelust kan gekookt worden.

Ook tijdens speelweken wordt er eten voorzien voor onze begeleiders en krijgen de kinderen een lekker tussendoortje voorgeschoteld. Dit kan ter plaatse op de lokale speelweek of kan ook vanuit de eigen keuken bij je thuis. 

Voor zowel de kampen als de speelweken zorgen wij voor een budget waarmee door de kookploeg inkopen kunnen worden gedaan.

 

Heb jij zin om komende zomer in de potten te roeren en kan je een weekmenu of een aantal maaltijden voorzien voor de speelweek in jouw gemeente? Heb je goesting om een weekje mee te gaan koken op kamp zodat je het jeugdwerk nog eens kan opsnuiven? Of wil je graag jouw kind of kleinkind aanmoedigen vanop de zijlijn tijdens een Jonge Helden-initiatief? DAN BEN JE BIJ! ONS MEER DAN WELKOM!

 

Je krijgt van ons in ruil: eeuwige dankbaarheid, een luid applaus, een km-vergoeding van 0.2 euro/km en 20 euro vrijwilligersvergoeding/dag.
Aarzel niet en stuur een mailtje naar info@jongehelden.be. Wij zullen je met open armen ontvangen en nemen graag contact met je op.