Voor groepen die ter plaatse willen bijleren

Naast onze kadervormingscursussen en inspirerende themacursussen, biedt Jonge Helden ook vorming op maat aan.
Vorming op maat is een vormingssessie die jullie zelf kiezen, ter plaatse bij jullie gebracht door één van onze ervaren begeleiders.

Sessies die standaard in ons aanbod zitten: muzische sessies, spel sessies, groepen begeleiden, inclusief werken, drempels verlagen, preventie en EHBO op kamp... Het niveau van de sessies kan telkens aangepast worden aan de ervaring van de deelnemers.

Vind je tussen ons aanbod je ding niet terug? Dien je specifieke vormingsaanvraag bij ons in en wij bekijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Hoe aanvragen

Vormingen aanvragen kan tot uiterlijk 4 weken voor de vormingsessie via het online contactformulier. Iemand van het personeel of van de betrokken provinciale werking neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de details van uw aanvraag te overlopen. Van zodra de vorming definitief geboekt is, krijg je een bevestiging en een factuur toegestuurd.

Meer info over de inhoud vind je hieronder of kan aangevraagd worden via info@jongehelden.be.

Prijzen

Een standaard vormingsessie kost 160 euro, exclusief vervoerskosten. Aangesloten groepen krijgen een korting van 15 % op de standaard prijzen.

Annulatie

Indien je -na de definitieve bevestiging- om één of andere reden de activiteit dient te annuleren, gelden volgende voorwaarden:
-Elke annulatie, om welke reden ook, dient schriftelijk (per post of via e-mail) te gebeuren. De annuleringskost wordt berekend op basis van de poststempel of de verzenddatum van het e-mailbericht
-Indien je de activiteit tijdig en schriftelijk annuleert, wordt enkel de organisatiekost aangerekend. Annuleren kan tot ten laatste 1 week voor de activiteit, zodat we onze begeleiders tijdig kunnen verwittigen. Bij de huur van materiaal wordt geen annulatiekost aangerekend.