Voor groepen die ter plaatse willen bijleren

Naast onze kadervormingscursussen en inspirerende themacursussen, biedt Jonge Helden ook vorming op maat aan.
Vorming op maat is een vormingssessie die jullie zelf kiezen, ter plaatse bij jullie gebracht door één van onze ervaren begeleiders.

Hieronder vind je de sessies die standaard in ons aanbod zitten: muzische sessies, spel sessies, groepen begeleiden, grime en creativiteit op verplaatsing (ideaal voor kinderoppassers bijvoorbeeld). Het niveau van de sessies kan telkens aangepast worden aan de ervaring van de deelnemers.

Hoe aanvragen

Vormingen aanvragen kan tot uiterlijk 4 weken voor de vormingsessie via het online contactformulier. Iemand van het personeel of van de betrokken provinciale werking neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de details van uw aanvraag te overlopen. Van zodra de vorming definitief geboekt is, krijg je een bevestiging en een factuur toegestuurd.

Meer info over de inhoud vind je hieronder of kan aangevraagd worden via info@jongehelden.be.

Vind je tussen ons aanbod je ding niet terug? Dien je specifieke vormingsaanvraag bij ons in en wij bekijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Prijzen

Een standaard vormingsessie kost 160 euro, exclusief vervoerskosten. Aangesloten groepen krijgen een korting van 15 % op de standaard prijzen.

Annulatie

Indien je -na de definitieve bevestiging- om één of andere reden de activiteit dient te annuleren, gelden volgende voorwaarden:
-Elke annulatie, om welke reden ook, dient schriftelijk (per post of via e-mail) te gebeuren. De annuleringskost wordt berekend op basis van de poststempel of de verzenddatum van het e-mailbericht
-Indien je de activiteit tijdig en schriftelijk annuleert, wordt enkel de organisatiekost aangerekend. Annuleren kan tot ten laatste 1 week voor de activiteit, zodat we onze begeleiders tijdig kunnen verwittigen. Bij de huur van materiaal wordt geen annulatiekost aangerekend.

Muzisch?

Het woord muzisch komt van de Griekse Muzen, negen godinnen van de kunst en de wetenschap, met elk een uitzonderlijk talent. Tijdens een muzische vormingssessies wordt gewerkt rond één (of meerdere) van de muzische domeinen, vaak op basis van activiteiten uit ons 'Muzisch boekje'. De deelnemers leven zich in en spelen mee, maar leren ook hun ervaring om te zetten naar activiteiten voor kinderen of jongeren. Groepen kunnen bij het boeken van een muzische vormingssessie steeds aangeven of ze graag een specifieke focus leggen. Naargelang de begeleider die de sessie komt geven, kan de invulling ook verschillen.