Hoofdanimator

Wil jij op avontuur met Jonge Helden? Lees dan hier allerlei handige informatie! 

 

Kandidaat stellen

Heb je jouw hoofdanimatorattest op zak en zin in een avontuur bij Jonge Helden? Dat horen wij heel graag! Je kan je vanaf maandag 17/12 kandidaat stellen om een kamp of speelweek te begeleiden. Dit zal verlopen via dit formulier,of via de knop 'begeleiden', die je naast elk initiatief terugvindt. Daarin vul je al jouw voorkeuren in van thema, locatie, leeftijd, ... Je kan jouw voorkeuren indienen tem zondag 06/01. Daarna gaan wij aan de slag met al de aanvragen. Dit is een hele puzzel om te zorgen dat iedereen iets krijgt dat hij leuk vindt. Op 14/01 krijg je dan van ons een voorstel toegemaild. Daarop zullen wij je vragen te bevestigen of je hiermee akkoord bent. Indien je akkoord gaat, krijg je een week later je definitieve teamplaatsing. Je hoort dan ook wie er in je team zit! Ga je niet akkoord, dan zullen we samen met jou zoeken naar een ander plaatsje voor jou.
Dien je je voorkeuren in ná zondag 06/01, dan bekijken wij deze tijdens puzzelronde 2, en krijg je iets later antwoord.

 

Voorbereidingsweekend

Elk jaar organiseren wij een groot voorbereidingsweekend. Hierop nodigen we alle vrijwilligers uit die meegaan op een kamp of speelweek. Ons voorbereidingsweekend vind dit jaar plaats van 26/04 tot 28/04. Je kan je hiervoor NU inschrijven via deze link. Tijdens het voorbereidingsweekend ga je met jouw team aan de slag om een leuke verhaallijn uit te denken voor jouw kamp of speelweek. Je neemt hier de trekkersrol in op. Als hoofdanimator is het jouw taak om de brainstorm te leiden. Een voorbereidingsweekend is meer dan alleen voorbereiden. Het is ook het ideale moment om andere Jonge Helden te leren kennen, jezelf meer te vormen als hoofdanimator, jouw teamgenoten te leren kennen. Kortom, een leuk weekend tussen je mede Jonge Helden. 

 

Thuis aan de slag gaan

Na het voorbereidingsweekend is het tijd om zelf aan de slag te gaan voor je kamp of speelweek. Jij zorgt ervoor dat de rode draad en jullie raamprogromma zo snel mogelijk op mira komt. Pas als jij dit doet en elke activiteit aan een teamlid toewijst, kunnen zij aan de slag gaan. Je zorgt op tijd en stond ook voor feedback op de voorbereidingen van je team. Het is altijd fijn om op een goed voorbereide speelweek of kamp te gaan! Wees gerust, je staat er niet alleen voor. Zit je met iets? Wil je wat feedback? Neem zeker contact op met ons! 

 

Op kamp/speelweek

 

Na je avontuur