Wil jij op avontuur met Jonge Helden? Lees hier dan hier allerlei handige informatie! 

 

Kandidaat stellen

Heb je jouw animatorattest op zak en zin in een avontuur bij Jonge Helden? Dat horen wij heel graag! Je kan een initiatief kiezen via vrijwilligers.jongehelden.be. Zowel je account als je inschrijving voor een initatief moet eerst bevestigd worden. Hier krijg je steeds een mailtje van. 

 

Voorbereidingsweekend

Elk jaar organiseren wij een groot voorbereidingsweekend. Hierop nodigen we alle vrijwilligers uit die meegaan op een kamp of speelweek. Dit jaar is het voorbereidingsweekend niet kunnen doorgaan. In plaats daarvan gaat het voorbereiden van de kampen en speelweken nu online door. We hebben een Facebookgroep aangemaakt waar we alle animatoren van de zomer samenbrengen: https://www.facebook.com/groups/2543089052627188/.

 

Thuis aan de slag gaan

Na het voorbereidingsweekend is het tijd om zelf aan de slag te gaan voor je kamp of speelweek. Je hebt normaal gezien enkele activiteiten uitgekozen die jij gaat voorbereiden. Je vult je voorbereidingen in op ons online platform. Heb je wat inspiratie nodig? Neem dan zeker eens een kijkje op onze pinterestpagina

 

Op kamp/speelweek

Onze teams blijven steeds overnachten op de locatie van het initiatief. Je hoeft dus niet uit de buurt te zijn, of uren te pendelen, om een speelweek te kunnen begeleiden. Ook 's avonds is er nog heel wat nuttige tijd te besteden (na een goede maaltijd natuurlijk!). Samen met je hoofdanimator (en je team) overloop je de dag, krijg je feedback, wordt de volgende dag voorbereid...
Ook de dag voor de start van de speelweek/het kamp komen de teams al samen. Concrete afspraken hierover maak je met je hoofdanimator in de weken/dagen op voorhand.
 

Wat krijg je in ruil? 

Eeuwige dank van ons, veel liefde van de deelnemers én een vrijwilligersvergoeding voor elke dag dat je je inzet. 
Wil je hier meer over weten? Stuur dan een mailtje naar info@jongehelden.be, wij beantwoorden met plezier al jouw vragen!