Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

*Uitwisselmoment met vrijwilligers van Het Balanske: vrijetijdscentrum voor kinderen en jongeren met een beperking en hun gezinnen.
 

De laatste examenloodjes, nog een klein duwtje in de rug en de zomer van 2022 is een feit! Dit jaar trappen we deze samen met Het Balanske af. Op zaterdag 2 juli zijn jullie allen heel hard welkom voor leuke namiddag met vorming, spel en lekker eten om er voor de volle 200% tegenaan te kunnen de komende twee maanden.

Programma:

 • 14u: Onthaal @ Het Balanske in Tielt-Winge
   
 • 14u30: start vorming (keuzemogelijkheid)
  • Inclusief en doelgroepspecifiek spelen – Het Balanske
   Het Balanske ondersteunt gezinnen met een kind met een beperking. Dit doen ze door een ontmoetingsplaats te zijn en een waaier aan initiatieven aan te bieden. Hun tonnen ervaring aan activiteiten op maat, aangepast aan een specifieke doelgroep of nood willen ze met ons delen in deze boeiende vorming. Als inclusieve organisatie kunnen wij hier zeker iets van leren!
  • Muzische vorming – Jonge Helden
   Als je Jonge Helden zegt, zeg je muzisch spelen. De meest van jullie konden deze sessie al eens meemaken op animatorcursus, maar wie weet heb je wel nog eens goesting om deze te herbeleven? In ieder geval zijn vooral de vrijwilligers van Het Balanske benieuwd naar wat dat nu precies inhoud en leren ze graag bij over onze manier van spelen.
    
 • 16u30: Vieruurtje
   
 • 17u: Samen spelen
  Hoe zouden we de zomer in godsnaam kunnen inzetten zonder zelf te spelen? We gaan aan de slag met de opgedane kennis uit de vormingen en spelen allen samen wat kleine spelletjes. Kunnen we het spel omvormen zodat een deelnemer in een rolstoel kan meedoen? Wat als er een visuele beperking in de groep zit? Spelenderwijs leren we bij!
   
 • 17u: Enkel voor Instructeurs
  De groep instructeurs neemt even de tijd om elkaar een praatje te doen over de komende zomer.
   
 • 18u00 à 18u30: Food
  Heerlijke maaltijd bereid door de kokskes van dienst.

 

Thema
Zomer Kick-off @ 't Balanske*
Geboortejaar
1980 tem 2007
Datum
02/07/2022
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Het Balanske
Kenmerken
Meer info?
Inschrijven