Inspiratieweekend voor vormers in het jeugdwerk

De Aanstokerij, BAZART, Jonge Helden, Koning Kevin en Vormpijl slaan de handen in elkaar! Samen organiseren ze ‘KABAS’, hét inspiratieweekend voor vormers in het jeugdwerk. Ervaren instructeurs van de vijf organisaties wisselen elkaar af en nemen ons mee op reis in hun inspirerende sessies, over uiteenlopende thema’s. Zo kan je bagage opdoen over coaching technieken, het opbouwen van een sessie, muzische vaardigheden, spel, begeleidershouding… En zo veel meer! Naast al deze sessies is het ook hét moment om elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen, je horizon te verruimen en ook wat te ontspannen natuurlijk.

Voor wie?
Iedereen die vorming in het jeugdwerk geeft. Ben je (stagiair) instructeur in het jeugdwerk en leid je animatoren op? Geef je losse vormingen of workshops in het jeugdwerk? Sta je al even in het jeugdwerk en wil je net dat tikkeltje meer? Allemaal goed, iedereen mag mee!

Wat praktische informatie:
• Check-in is op vrijdag 27 november om 20u. We starten het weekend met kennismaking en vertier.
• Zaterdagochtend om 9u30 beginnen we aan de vormingen en uitwisselingsmomenten.
• Zaterdagavond is er een uitgebreid diner voorzien en de nodige ontspanning.
• Zondagvoormiddag organiseert Jonge Helden een I-dag voor haar eigen instructeurs.
Het weekend gaat door in de JES sleep inn, Werkhuizenstraat 3, 1080 Brussel.
Voor alle vrijwilligers van de Aanstokerij, BAZART, Jonge Helden, Koning Kevin en Vormpijl is dit weekend gratis! Boek nu jouw plaatsje via https://forms.gle/BWJrpcoXN98UH8ny9
Wil je graag meedoen, maar ben je niet actief bij een van deze organisaties? Dan kan dat ook. Stuur een mailtje naar kaat@jongehelden.be. Als je niet aangesloten bent bij een van de organisaties, vragen we een kleine bijdrage voor voeding en overnachting.

Heb je vragen over het weekend? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar kaat@jongehelden.be.

Thema
KABAS
Geboortejaar
1970
Datum
27/11 tot 29/11/2020
Maximumprijs
€ 0.00
Kenmerken
Meer info?
Inschrijven