Inspiratiedag voor vormers in het jeugdwerk

De Aanstokerij, BAZART, Jonge Helden, Koning Kevin en Vormpijl slaan de handen in elkaar! Samen organiseren ze ‘KABAS’, Dé inspiratiedag voor vormers in het jeugdwerk. Ervaren instructeurs van de vijf organisaties wisselen elkaar af en nemen ons mee op reis in hun inspirerende sessies, over uiteenlopende thema’s. Zo kan je bagage opdoen over coaching technieken, het opbouwen van een sessie, muzische vaardigheden, spel, begeleidershouding… En zo veel meer! Naast al deze sessies is het ook hét moment om elkaar te leren kennen en kennis uit te wisselen.

Voor wie?
Iedereen die vorming in het jeugdwerk geeft. Ben je (stagiair) instructeur in het jeugdwerk en leid je animatoren op? Geef je losse vormingen of workshops in het jeugdwerk? Sta je al even in het jeugdwerk en wil je net dat tikkeltje meer? Allemaal goed, iedereen mag mee!

Wat praktische informatie:
• We verwelkomen je op zaterdag 28 november om 10u.
• Om 10u30 begint de eerste vorming.
• Zaterdagmiddag voorzien we een warme maaltijd.
• Om 18u30 eindigt de laatste vorming en krijg je nog een lunchpakket dat je gezellig ter plaatse kan opeten of op weg naar huis.

De vormingsdag gaat door in de JES sleep inn, Werkhuizenstraat 3, 1080 Brussel.
Voor alle vrijwilligers van de Aanstokerij, BAZART, Jonge Helden, Koning Kevin en Vormpijl is KABAS gratis! Boek nu jouw plaatsje via https://forms.gle/BWJrpcoXN98UH8ny9

Wil je graag meedoen, maar ben je niet actief bij een van deze organisaties? Dan kan dat ook. Stuur een mailtje naar kaat@jongehelden.be. Als je niet aangesloten bent bij een van de organisaties, vragen we een kleine bijdrage voor voeding.

Heb je vragen over de inspiratiedag? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar kaat@jongehelden.be.

Thema
KABAS
Geboortejaar
1970
Datum
28/11/2020
Maximumprijs
€ 0.00
Kenmerken
Meer info?
Inschrijven