Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Jonge Helden-dag is het bedankingsfeest voor alle Jonge Helden! Het is een dag vol gezelligheid, spel, inspiratie en feest. Aangezien we al meer dan een jaar elk op een eilandje zitten, staat de JH-dag in 2021 volledig in het kader van opnieuw verbinden 

 

Niet alleen maken we het gezellig met spelen, een sessie en een feestje. Ook jij wordt dit jaar van harte uitgenodigd om van alles te delen waar je andere Jonge Helden enthousiast mee kunt maken! Wat precies? Eender wat je wilt! Doe je graag aan bloemschikken? Dan kunnen we samen bloemschikken! Of ben je meer fan van Roller Derbyzeefdrukkenmuziek spelen, brieven schrijven, breakdance …?  Een hobby, een workshop, een spel, een sport, een praatgroepje, een sessie Alles is welkom!  

 

Ons doel is om een BOUWDOOS samen te stellen van dingen die jullie leuk vinden en mee kunnen nemen naar 2021-2022Misschien bouwen we hier wel het volgende Jonge Heldenfeestje, of je nieuwe hobbyclubje, of een groep vrienden om veel mee af te spreken volgend jaar! Zo hopen we opnieuw alle vrijwilligers te verbinden. 
 

! Belangrijk ! Indien we met voldoende zijn, voorzien we een bus vanuit het station van Lier naar De Hoge Rielen. Laat dus zeker weten of jij hier gebruik zou van willen maken. Dit doe je door bij je inschrijving in het opmerkingenveld te noteren: 'ik ga liefst mee met de bus'. 
 

Thema
Jonge Helden-dag 2021
Geboortejaar
1970 tem 2006
Datum
02/10 tot 03/10/2021
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
De Hoge Rielen - Kasterlee
Kenmerken
Met overnachting
Meer info?
Inschrijven