Wat is het belangrijkste bij een poppentheater? De poppen natuurlijk! Wist je dat er veel verschillende soorten bestaan? Je hebt handpopen, stokpoppen en sokpopppen, maar wij gaan onze eigen poppen maken! Wie weet willen onze popjes wel een fantastisch verhaal vertellen dat we aan iedereen moeten voorstellen.

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag volgt dezelfde structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje en ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Dit team neemt jouw kind mee in een thema, in een verhaal, dat zijn kleur en richting krijgt dankzij de interactie tussen de animatoren en de deelnemers. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Op elk initiatief is ook een gediplomeerd hoofdanimator aanwezig, die ondersteund wordt door een beroepskracht.

Heeft jouw kind op een manier baat bij wat extra begeleiding? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Vanaf 2 januari 20u kan je inschrijven voor dit initiatief. Om de inschrijving vlotter te laten verlopen, kan je als bestaande klant op voorhand je account al controleren. Als nieuwe klant kan je best op voorhand al een account aanmaken. Zet daarbij ook meteen alle informatie over de gezinsleden juist. Meer info over het verloop van een inschrijving, kan je hier terugvinden. Ben je nieuwe klant en ben je (ouder van) een lid of leiding van één van onze aangesloten initiatieven of heb je korting via één van onze partners, neem dan vóór de inschrijving contact op met ons. Zo kunnen wij alles in orde brengen zodat je automatisch de kortingsprijs zal betalen. Doe je dit niet, dan kan je alsnog in het opmerkingenveld bij de inschrijving het recht op deze korting vermelden, en dan storten wij het verschil nadien terug. (opgelet: Kortingen zijn niet cumuleerbaar met de getrouwheidskorting).

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: Poppenkast
Geboortejaar
2014 tem 2016
Datum
03/08 tot 07/08/2020
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
GBS De Octopus - Sint-Katelijne-Waver
Kenmerken
Inclusief, Antwerpen, Tussendoortjes, Met extra gastmedewerking, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
InschrijvenBegeleiden