Kleuterspeelweek: Dappere Dino's

 

Heel, heel, heeeeel lang geleden leefden er heel, heel, heeeeel grote dieren: de dinosaurussen. Je had ze in alle soorten en maten. Dino's die zo lang waren als een flatgebouw, dino's zo klein als een kip, dino's met vleugels, dino's die onder water leefden...  en nog zoveel meer. Deze week staat helemaal in teken van deze dappere dieren!

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag heeft een vaste structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee, inclusief een halfelfje en vieruurtje. Wij zorgen ervoor dat water de hele dag beschikbaar is.

Opgepast, de inschrijving voor deze speelweek verlopen via de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en starten op 02/01. 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Dit team neemt jouw kind mee in een thema, in een verhaal, dat zijn kleur en richting krijgt dankzij de interactie tussen de animatoren en de deelnemers. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Op elk initiatief is ook een gediplomeerd hoofdanimator aanwezig, die ondersteund wordt door een beroepskracht.

Heeft jouw kind mogelijks extra begeleiding (klein of groot) nodig? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: Dappere Dino's
Geboortejaar
2013 tem 2015
Datum
22/07 tot 26/07/2019
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
De Laekelinde - Sint-Pieters-Leeuw
Kenmerken
Vlaams-Brabant, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Begeleiden