Kom met ons mee naar het circus! Deze week ontdekken we alles over het leven in het circus. We maken kennis met de verschillende artiesten en steken onze eigen circus act in elkaar. Clowns, wilde dieren en dansende olifanten; je kan het zo gek niet bedenken of je kan het vinden in het Jonge Helden Circus.

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag volgt dezelfde structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee, inclusief een halfelfje en vieruurtje. Wij zorgen ervoor dat water de hele dag beschikbaar is.

Opgepast, de inschrijving voor deze speelweek verlopen via de gemeente Sint-Pieters-Leeuw .

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Dit team neemt jouw kind mee in een thema, in een verhaal, dat zijn kleur en richting krijgt dankzij de interactie tussen de animatoren en de deelnemers. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters of één begeleider per zeven kinderen van de lagere school. Al onze begeleiders dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Op elk initiatief is ook een gediplomeerd hoofdanimator aanwezig, die ondersteund word door een beroepskracht.

Heeft jouw kind op een manier baat bij wat extra begeleiding? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: Circus Knut
Geboortejaar
2014 tem 2016
Datum
27/07 tot 31/07/2020
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
De Laekelinde - Sint-Pieters-Leeuw
Kenmerken
Inclusief, Vlaams-Brabant, Inschrijven via de gemeente, Met extra gastmedewerking, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Begeleiden