Wist jij dat fotografie ‘tekenen met licht’ wil zeggen? Al eens gehoord van de camera obscura? Sta jij graag voor de lens, of achter de lens?  Deze week staat alles in teken van foto en film, en kijken we naar de wereld door de camera. (Opgelet, dit is geen technisch fotografie kamp, maar een week waarin spelenderwijs rond film en fotografie wordt gewerkt)

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag heeft een vaste structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje, en ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Dit team neemt jouw kind mee in een thema, in een verhaal, dat zijn kleur en richting krijgt dankzij de interactie tussen de animatoren en de deelnemers. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Op elk initiatief is ook een gediplomeerd hoofdanimator aanwezig, die ondersteund wordt door een beroepskracht.

Heeft jouw kind mogelijks extra begeleiding (klein of groot) nodig? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Vanaf 3 januari 20u kan je inschrijven voor dit initiatief. Om de inschrijving vlotter te laten verlopen, kan je op voorhand je account al controleren (bestaande klanten) of een account aanmaken (nieuwe klanten). Zet daarbij ook meteen alle informatie over de gezinsleden juist. Meer info over het verloop van een inschrijving, kan je hier terugvinden. Ben je nieuwe klant en ben je (ouder van) een lid of leiding van één van onze aangesloten initiatieven of heb je korting via één van onze partners (niet cumuleerbaar met de getrouwheidskorting), neem dan vóór de inschrijving contact op met ons, zodat je automatisch de kortingsprijs zal betalen. Doe je dit niet, dan kan je alsnog in het opmerkingenveld bij de inschrijving het recht op deze korting vermelden, en dan storten wij het verschil nadien terug.

Is je kind tussen 10 en 12 jaar oud (2007-2009) en klaar voor een groter avontuur? Neem dan zeker eens een kijkje naar ons Professor Bolleboos-kamp met overnachting voor deze leeftijd, van 11 tot 17 augustus in Sint-Katelijne-Waver.

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Flitsen en Fratsen
Geboortejaar
2007 tem 2012
Datum
19/08 tot 23/08/2019
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
Kiliaan - Duffel
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Met extra gastmedewerking, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
VolzetBegeleiden