Echt of verzonnen, waar gebeurd of gefantaseerd, fabel of feit? Verhalen brengen figuren tot leven, maar wat als die figuren hun eigen leven gaan leiden? Stap mee in een gekke wereld, waar dromen en werkelijkheid zich vermengen. Hou jij het hoofd koel?

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag heeft een vaste structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee, inclusief een halfelfje en vieruurtje. Wij zorgen ervoor dat water de hele dag beschikbaar is.

Opgepast, de inschrijving voor deze speelweek verlopen via de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en starten op 02/01.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Dit team neemt jouw kind mee in een thema, in een verhaal, dat zijn kleur en richting krijgt dankzij de interactie tussen de animatoren en de deelnemers. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Op elk initiatief is ook een gediplomeerd hoofdanimator aanwezig, die ondersteund wordt door een beroepskracht.

Heeft jouw kind mogelijks extra begeleiding (klein of groot) nodig? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Is je kind tussen 10 en 12 jaar oud (2007-2009) en klaar voor een groter avontuur? Neem dan zeker eens een kijkje naar ons Professor Bolleboos-kamp met overnachting voor deze leeftijd, van 11 tot 17 augustus in Sint-Katelijne-Waver.

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Fabels en Legenden
Geboortejaar
2007 tem 2012
Datum
15/07 tot 19/07/2019
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
De Laekelinde - Sint-Pieters-Leeuw
Kenmerken
Vlaams-Brabant, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Begeleiden