Er zijn clowns en acrobaten, straatartiesten en muzikanten, vlooientemmers en vuurspuwers! Dit bonte gezelschap is vooral dol op ambiance, op sfeer en plezier. Kom jij mee een week lang de show stelen?

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag heeft een vaste structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 7u45 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 17.30 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee inclusief halfelfje en vieruurtje. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via de stad Roeselare en starten op 19/01 om9u.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Dit team neemt jouw kind mee in een thema, in een verhaal, dat zijn kleur en richting krijgt dankzij de interactie tussen de animatoren en de deelnemers. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Op elk initiatief is ook een gediplomeerd hoofdanimator aanwezig, die ondersteund wordt door een beroepskracht.

Heeft jouw kind mogelijks extra begeleiding (klein of groot) nodig? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Is je kind tussen 10 en 12 jaar oud (2007-2009) en klaar voor een groter avontuur? Neem dan zeker eens een kijkje naar ons Professor Bolleboos-kamp met overnachting voor deze leeftijd, van 11 tot 17 augustus in Sint-Katelijne-Waver.

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 

 

Praktische Informatie: 
Thema
De Bonte Bende
Geboortejaar
2007 tem 2012
Datum
08/07 tot 12/07/2019
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
School Barnum - Roeselare
Kenmerken
West-Vlaanderen, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Begeleiden