Hou jij ook zo van een heerlijk magisch sfeertje, van illusies en van rare brouwsels? Dat vraagt om een week vol toverkunsten. Hocus Pocus en Simsalabim, dat is voor beginners. Wij gaan voor ingewikkelde spreuken met de gekste gevolgen. Weet jij iedereen te misleiden met je gewiekste trucjes?

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag heeft een vaste structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 17.30 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij voorzien een lekker halfelfje en vieruurtje. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Opgelet, de inschrijvingen voor dit initiatief verlopen via de stad Kortrijk en gaan van start op 15/02 om 19u.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Dit team neemt jouw kind mee in een thema, in een verhaal, dat zijn kleur en richting krijgt dankzij de interactie tussen de animatoren en de deelnemers. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Op elk initiatief is ook een gediplomeerd hoofdanimator aanwezig, die ondersteund wordt door een beroepskracht.

Heeft jouw kind mogelijks extra begeleiding (klein of groot) nodig? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 

 

Praktische Informatie: 
Thema
1 2 3 Magie
Geboortejaar
2007 tem 2012
Datum
26/08 tot 30/08/2019
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
OC Aalbeke - Kortrijk
Kenmerken
West-Vlaanderen, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Begeleiden