2020 wordt een spetterend, explosief jaar vol creatieve energie, vriendschap, nieuwe plannen en projecten... Waar begint dit alles? Bij Vonkwerk!

Op 10 november ben je welkom in Leuven voor een dag vol ideeën en een avond vol gezelligheid. Vonkwerk is het startpunt voor vrijwilligersprojecten in 2020. Projecten die jij kan uitwerken samen met Jonge Helden! Jij en jouw vrienden! We toveren het Jonge Helden-tuin om tot een warm paviljoen, waar we elkaar aansteken met ideeën. 's Avonds verbroederen we met warme drankjes onder gloeiende lampjes. Wie wil kan met een warme slaapzak of dekentje overnachten. Hét moment om al die Helden terug te zien in de koude herftmaand.

 

Projecten?
De projectgroepen zijn de perfecte kans om als vrijwilliger zelf Jonge Helden vorm te geven. Eigen evenementen plannen, spelkoffers uitwerken, speelweken bedenken en zoveel meer. Je staat er niet alleen voor: het JH-personeel biedt advies, technieken en middelen om jouw talenten te ontwikkelen en het project tot een goed einde te brengen.

Is dat iets voor mij?
Elke vrijwilliger krijgt de kans een eigen project op te starten, zowel gemotiveerde stagiairs als doorwinterde veteranen. Maar het is ook belangrijk dat je weet waar je aan begint. Vonkwerk is het moment om met kennis te maken met de projectgroepen, zonder verplichtingen.  Kom gezellig langs en kijk of de vonk overspringt.

Praktisch
Vonkwerk is gratis voor alle Jonge Helden. Overnachten is mogelijk, avondmaal en ontbijt worden voorzien. Op voorhand inschrijven is verplicht.

Waar
Het JH-hoofdkwartier: Vital Decosterstraat 84, 3000 Leuven.

Wanneer
Zondag 10 november, van 14u. Tot 20u werken we projecten uit, daarna maken we het extra gezellig. Wie blijft slapen blijft liefst tot 10u30.
(Dat is de dag voor wapenstilstand, een wettelijke feestdag. Je hebt dus wettelijk niets te doen de dag erna!)

Thema
Vonkwerk
Geboortejaar
1969 tem 2007
Datum
10/11 tot 11/11/2019
Maximumprijs
€ 0.00
Kenmerken
Meer info?
Inschrijven