Vier muzische werkvormen, vier blokken verdieping. Vier keer uitleven! Op één weekend verkennen we nog eens drama, beweging, beeld en muziek. In een veilige omgeving leef je je uit en krijg je heel wat inspiratie mee om later mee aan de slag te gaan in jouw eigen jeugdwerk. Leef je in, daag je uit!
 
Voor wie?
Voor iedereen met een attest animator.
 
Prijs
De basisprijs voor deze cursus is €80. Leden en leiding van bij Jonge Helden, aangesloten organisaties of partners (Sofoco, Ablynx, Emmaus, UA, AZ Groeninge of Pluspas) krijgen een commerciële korting van 10%. Om van deze korting gebruik te kunnen maken, dien je het lidmaatschap op voorhand te vermelden in het opmerkingenveld bij de inschrijving.
 
Acties
Deelnemers die zich samen inschrijven met een vriend/vriendin komen in aanmerking voor de 'Hé kom met twee'-actie en krijgen een korting van 20%. Om van deze korting gebruik te maken, dien je de naam van de vriend/vriendin op voorhand te vermelden in het opmerkingenveld.  

Wat krijg je?
3 dagen/2 nachten full pension verblijf
Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs
Unieke aanvullende vormingen voor het jeugdwerk
 
Praktisch

Deze cursus start vrijdag om 20 uur en eindigt zondag om 16 uur (onder voorbehoud van wijzigingen).
Eigen vervoer heen en terug dient geregeld te worden.
Een uitgebreide folder met alle praktische info wordt verstuurd 14 dagen voor aanvang van de cursus.                                                     
Let op! Ben je minderjarig en wil je je inschrijven voor de cursus? Zorg ervoor dat één van je ouders of voogd een account aanmaakt via onze website en jou inschrijft. Meer info vind je op http://www.jongehelden.be/aanbod/hoe-inschrijven
 

Thema
Muzisch 4x4
Geboortejaar
1993 tem 2004
Datum
25/10 tot 27/10/2019
Maximumprijs
€ 80.00
Locatie
Destelheide - Dworp
Kenmerken
Vlaams-Brabant
Meer info?
Inschrijven