Hoofdanimatorenweekend Oktober

“We trapten de zomer samen op gang op het VBW; nu is het tijd om hem terug op te bergen.”

Wanneer de zomer plaatsmaakt voor de herfst, verzamelen onze Hoofdhelden voor het Hoofd-animatorenweekend. Tijd om nog één keer terug te blikken op het aanbod van de vakantiedienst van het afgelopen jaar, alvorens we opnieuw in gang schieten voor de zomer van 2020.

Wanneer: vrijdag 18 oktober – zondag 20 oktober 2019
Waar: KSA de Burcht Mol, Pater Van Henxthovenstraat 50, 2400 Mol
Voor wie: Alle actieve (stagiair)hoofdanimatoren
Wat gaan we doen?
- #Terugblikopdezomer: We kijken samen terug naar het vakantieaanbod van 2019. Waar zijn we trots op en wat kan er beter?
- #Inspiratie: Tijdens dit weekend krijg je verschillende vormingen waardoor je nieuwe input krijgt om nog meer te groeien als hoofdanimator.
- #Samenstaanwesterk: We denken tijdens dit weekend na over de toekomst van de vakantiedienst. Samen geven we vorm aan de vakantiedienst van 2022.
- #IedereenHA: Je wordt een heel weekend omringt door andere hoofdanimatoren. Ideaal om ervaringen uit te wisselen en te leren uit elkaars successen (en mislukkingen).
- #Hetishierplezant: Je kan jezelf nog eens uitleven en spelen als een echte Jonge Held. Samen maken we er een feestje van.
- #Ontspanning: Een weekendje weg uit je alledaagse realiteit, dat is vollenbak genieten!

Zoals steeds overgieten we dit weekend graag met een dikke vette Jonge Helden saus. Meer informatie over de exacte planning, het thema en de rode draad, volgt in aanloop naar het weekend.

Thema
Hoofdanimatorenweekend Oktober
Geboortejaar
2000
Datum
18/10 tot 20/10/2019
Maximumprijs
€ 0.00
Kenmerken
Meer info?
Inschrijven