Hoofdanimatorcursus Zomervakantie Week 2

 

Opmerking: De inschrijvingen voor deze cursus openen binnenkort. Ben je geïnteresseerd om deze cursus te volgen? Laat dan hier je gegevens achter en we verwittigen je zodra de inschrijvingen open gaan!

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Volg dan een cursus hoofdanimator! Tijdens deze week leer je jezelf te verbeteren op vlak van expressie, spel, animeren en begeleiden. Je oefent op het coachen van een team, het begeleiden van een stagiair, het organiseren van een vergadering en nog veel meer.

Na een week kan je als stagiair hoofdanimator in het werkveld stappen. Met onze cursus kan jij overal in het Vlaamse jeugdwerklandschap je stage doen. Na een geslaagde stage levert deze cursus je het officiële attest ‘hoofdanimator in het jeugdwerk’ op, uitgereikt door de Vlaamse Gemeenschap.

Voel je je nog niet helemaal klaar voor de stage? Geen probleem. Na de cursus heb je 3 jaar de tijd om je traject af te ronden. Ook als animator haal je veel uit een cursus hoofdanimator.

Voor wie?

Iedereen die bij aanvang van de cursus 16 jaar is en het attest van ‘animator in het jeugdwerk’ bezit (of gelijkgesteld door portfolio met min. 100u ervaring).

 

Wat krijg je?

  • 6 dagen/5 nachten full pension verblijf
  • Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs
  • Een stageboekje waarmee je jezelf als hoofdanimator leert evalueren
  • Een gratis T-shirt
  • Een bewijs van deelname waarmee je (een gedeelte van) de kostprijs kan terugkrijgen via je gemeente. Bekijk op deze kaart hoeveel jouw gemeente (ongeveer) terugbetaalt. 
  • Een Jonge Helden muzisch handboek. Een praktisch boek vol muzische, creatieve activiteiten en spelen om onmiddellijk toe te passen met kinderen en jongeren. Dit boek kan je op deze cursus aanschaffen aan een democratische prijs

 

Praktisch

De cursus start maandag om 10 uur ’s morgens en eindigt zaterdag om 16 uur (onder voorbehoud van wijzigingen)
Aangezien deze cursus recht geeft op een officieel attest, word je geacht de hele tijd aanwezig te zijn.
Eigen vervoer heen en terug dient geregeld te worden.
Een uitgebreide folder met alle praktische info wordt verstuurd 14 dagen voor aanvang van de cursus

Thema
Hoofdanimatorcursus Zomervakantie Week 2
Geboortejaar
1990 tem 2005
Datum
12/07 tot 17/07/2021
Maximumprijs
€ 230.00
Locatie
Destelheide - Dworp
Kenmerken
Hoofdanimatorcursus
Meer info?