Deze cursus bevat een hele reeks innovatieve speltechnieken en ideeën. Leer de trucjes voor een op-en-top geslaagd spel, test ze uit en verbeter je speltechnieken. We verlopen deze week alle verschillende soorten spelen en testen ze uit. Kom dus zelf een weekend lang spelen en vooral spelen maken!
 
Voor wie?
Iedereen die minstens een cursus animator gevolgd heeft en uitgedaagd wil worden in het maken van spelen. Ook als je de cursus spelborrel in het verleden al eens gevolgd hebt kan je deze cursus zeker volgen, deze cursus wordt elk jaar door andere instructeurs gegeven die er een compleet nieuwe invulling aan geven.
 
Prijs
De basisprijs voor deze cursus is €100. Leden en leiding van bij Jonge Helden, aangesloten organisaties of partners (Sofoco, Ablynx, Emmaus, UA, AZ Groeninge of Pluspas) krijgen een commerciële korting van 10%. Om van deze korting gebruik te kunnen maken, dien je het lidmaatschap op voorhand te vermelden in het opmerkingenveld bij de inschrijving.
 
Wat krijg je?
3 dagen/2 nachten full pension verblijf
Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs
Unieke aanvullende vormingen voor het jeugdwerk
 
Praktisch
Deze cursus start vrijdag om 20 uur en eindigt zondag om 16 uur (onder voorbehoud van wijzigingen).
Eigen vervoer heen en terug dient geregeld te worden.
Een uitgebreide folder met alle praktische info wordt verstuurd 14 dagen voor aanvang van de cursus.
Let op! Ben je minderjarig en wil je je inschrijven voor de cursus? Zorg ervoor dat één van je ouders of voogd een account aanmaakt via onze website en jou inschrijft. Meer info vind je op http://www.jongehelden.be/aanbod/hoe-inschrijven 
 

 

Thema
Cursus Spelborrel
Geboortejaar
1980 tem 2005
Datum
30/10 tot 01/11/2020
Maximumprijs
€ 100.00
Kenmerken
Meer info?
Inschrijven