Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


"“HELP, HELP!” 

Hoor jij dat ook? Dat zijn onschuldige burgers die onze hulp dringend nodig hebben! Haal je superkrachten maar boven en trek je zelfgemaakte cape uit de kast, want wij gaan ze redden. We zijn onverslaanbaar want wij zijn supertastisch! "

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag volgt dezelfde structuur: 

  • Vaste activiteit van 9 uur tot 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht vanaf 8 uur tot en met 18 uur. 
  • Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. 
  • Je brengt zelf een lunchpakket en halfelfje mee. Een vieruurtje voorzien wij en water zal de hele dag beschikbaar zijn.
     

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Dit team neemt jouw kind mee in een thema, in een verhaal, dat zijn kleur en richting krijgt dankzij de interactie tussen de animatoren en de deelnemers. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes deelnemers. Al onze begeleiders dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Op elk initiatief is ook een gediplomeerd hoofdanimator aanwezig, die ondersteund wordt door een beroepskracht.

Heeft jouw kind op een manier baat bij wat extra begeleiding? Dan vragen wij dit aan te geven bij de inschrijving of aan te vullen op het profiel van het kind. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.
 

Vanaf 5 januari 20u kan je inschrijven voor dit initiatief. Vergeet na de inschrijvingen niet alle informatie over de gezinsleden aan te vullen of te controleren. Meer info over het verloop van een inschrijving, kan je hier terugvinden. Als je vorig jaar meeging met Jonge Helden, heb je recht op getrouwheidskorting. Ben je (ouder van) een lid of leiding van één van onze aangesloten initiatieven of partners,  dan heb je ook recht op 10% korting. Jouw organisatie of partner heeft hier een kortingscode voor ontvangen. Kortingen worden automatisch toegepast en zijn niet cumuleerbaar.

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.


Illustratie door Tom Lecluyse

 

Thema
Supertastisch
Geboortejaar
2015 tem 2017
Datum
16/08 tot 20/08/2021
Maximumprijs
€ 90.00
Locatie
Daltonschool In 't Groen - Brecht
Kenmerken
Inclusief, Antwerpen, Zonder overnachting, Met extra gastmedewerking
Meer info?
Volzet