Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Het Daarvoordeels (Jongerenkamp 16-18)


Een week vol verrassingen, intriges en onverwachte wendingen waar elke zin een clue bevat. Ontdek jij als eerste wat er aan de hand is, of laat je je om de tuin leiden?

Alle Jonge Helden-kampen worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per kamp voorzien. Al onze begeleiders volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Kampen bij Jonge Helden hebben vaak nog iets extra. Onze themakampen worden vaak naast het team ondersteund door een gespecialiseerde gastdocent of gebeuren in samenwerking met een gespecialiseerde organisatie.

Op 15 augustus  (O.L.V. Hemelvaart) gaat dit Jonge Helden-kamp gewoon door. Het Jonge Helden-kantoor zelf is beperkt bereikbaar. 

Dit is een inclusief kamp. Meer informatie hierover lees je hieronder.*

Het lekkere eten op kamp wordt verzorgd door een geweldige kookploeg. Je krijgt een ontbijt, een warm middagmaal, een vieruurtje en een avondmaal. Wil je vegetarisch eten of heb je speciale voedselbehoeften (bijvoorbeeld allergieën)? Laat dit altijd op voorhand weten, via je profiel bij de inschrijving. Zo kunnen wij hier optimaal rekening mee houden.

Op ieder Jonge Helden-kamp gaan kinderen en jongeren van over heel Vlaanderen mee. Het is daarom onmogelijk om een busdienst in te leggen. We vragen aan de ouders om hun kinderen tot aan het vakantiehuis te brengen.

*Heeft jouw kind een zorgnood of aandachtspunt? Dan vragen wij dit aan te geven bij de inschrijving of aan te vullen op het profiel van het kind. Ook als je dit vorig jaar reeds doorgaf, vragen we hiernaar te verwijzen bij de inschrijving. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen. Opgelet, op dit moment (11/05) zijn de plaatsen voorbehouden voor kinderen met een zorgnood volzet op dit kamp.

Vanaf 11 januari 20u kan je inschrijven voor dit initiatief. Vergeet na de inschrijvingen niet alle informatie over de gezinsleden aan te vullen of te controleren. Meer info over het verloop van een inschrijving, kan je hier terugvinden.  Als je vorig jaar meeging met Jonge Helden, heb je recht op getrouwheidskorting. Ben je (ouder van) een lid of leiding van één van onze aangesloten initiatieven of partners,  dan heb je ook recht op 10% korting. Jouw organisatie of partner heeft hier een kortingscode voor ontvangen. Kortingen worden automatisch toegepast en zijn niet cumuleerbaar.


Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Illustratie door Tom Lecluyse

 
Thema
Het Daarvoordeels (Jongerenkamp 16-18)
Geboortejaar
2004 tem 2006
Datum
14/08 tot 20/08/2022
Maximumprijs
€ 280.00
Locatie
Sint-Pauluscentrum - Rotselaar
Kenmerken
Vlaams-Brabant, Inclusief, Met overnachting, Met extra gastmedewerking
Meer info?
Inschrijven