IN WOORDEN 

Onder de naam Jonge Helden organiseert Crefi vzw een divers activiteitenaanbod. Crefi vzw is een jeugddienst erkend door de afdeling jeugd van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijk georganiseerde jeugdvereniging.

Jonge Helden is een vrijwilligersorganisatie die kampen en speelweken inricht voor kinderen en jongeren in de schoolvakanties. Jonge helden kunnen bij ons terecht voor kadervormingscursussen (animator, hoofdanimator en instructeur) die, na een stage en een evaluatiemoment, recht geven op een officieel attest van de overheid. Doorheen het jaar heeft Jonge Helden een aanbod (op maat) aan animaties en vormingen.

Jonge Helden is eveneens een koepelorganisatie voor creatief jeugdwerk in Vlaanderen en wil hen ondersteunen via spel en vorming.

 

IN DADEN

Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren, staan op een podium, organiseren een fotoshoot, voeren wetenschappelijke proefjes uit, gaan op avontuur of ontdekkingsreis! Jonge Helden bouwen ook omgekeerde boomhutten, leven als een indiaan of dromen in stilte weg.

Jonge Helden is jeugdwerk met, voor en door kinderen en jongeren. Wij ontdekken, spelen, experimenteren, creëren en entertainen. Wij scheppen een kader waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn en gestimuleerd wordt om als creatieve en ondernemende persoon in de samenleving te staan. Jonge Helden ontplooien samen hun talenten en verkennen wat ze kunnen, durven en willen. En jij, ja jij, bent er één van! Voor meer info kijk bij Missie & Visie.

 

IN TEAM     

Wil je het Jonge Helden personeelsteam contacteren? Vul dan snel ons contactformulier in, en de juiste Held contacteert je zo snel mogelijk terug!

 

Heleen Mesellem
Coördinatie en vorming 

in blijde verwachting van ons jongste Jonge Heldje

Fan van slow cooking

 

Contact:

heleen@jongehelden.be

 

 

 

Sandra Coussement
Communicatie en Beleid

Communiceert nogal graag, en veel...  

Altijd en overal met de fiets

 

Contact:

sandra@jongehelden.be

 

 

Nele Couwberghs
Vrijwilligers en communicatie

Eet graag pizza

Plaatst graag foto's op rare plaatsen

 

Contact:

nele@jongehelden.be

 

 

Anton Schroyens
Kampen, speelweken en diversiteit

Weetje 1

Weetje 2

 

Contact:

anton@jongehelden.be

 

 

 

Els Meeuwissen
Administratie en logistiek

Linkshandig en linksvoetig

Fan van High Fives

 

 

Contact:

els@jongehelden.be 

 

 

Toon Proost
Lokale Werking en Vorming

Wilt Nobelprijs voor de Vrede winnen

Maalt zelf zijn koffiebonen

 

Contact:

toon@jongehelden.be

 

 

Annelies Puttemans
Administratie 

Eet enorm graag frietjes
Houdt van voetbal 

 

Contact:

annelies@jongehelden.be