IN WOORDEN 

Onder de naam Jonge Helden organiseert Crefi vzw een divers activiteitenaanbod. Crefi vzw is een jeugddienst erkend door de afdeling jeugd van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijk georganiseerde jeugdvereniging.

Jonge Helden is een vrijwilligersorganisatie die kampen en speelweken inricht voor kinderen en jongeren in de schoolvakanties. Jonge helden kunnen bij ons terecht voor kadervormingscursussen (animator, hoofdanimator en instructeur) die, na een stage en een evaluatiemoment, recht geven op een officieel attest van de overheid. Doorheen het jaar heeft Jonge Helden een aanbod (op maat) aan animaties en vormingen.

Jonge Helden is eveneens een koepelorganisatie voor creatief jeugdwerk in Vlaanderen en wil hen ondersteunen via spel en vorming.

 

IN DADEN

Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren, staan op een podium, organiseren een fotoshoot, voeren wetenschappelijke proefjes uit, gaan op avontuur of ontdekkingsreis! Jonge Helden bouwen ook omgekeerde boomhutten, leven als een indiaan of dromen in stilte weg.

Jonge Helden is jeugdwerk met, voor en door kinderen en jongeren. Wij ontdekken, spelen, experimenteren, creëren en entertainen. Wij scheppen een kader waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn en gestimuleerd wordt om als creatieve en ondernemende persoon in de samenleving te staan. Jonge Helden ontplooien samen hun talenten en verkennen wat ze kunnen, durven en willen. En jij, ja jij, bent er één van! Voor meer info kijk bij Missie & Visie.

 

IN TEAM     

Wil je het Jonge Helden personeelsteam contacteren? Vul dan snel ons contactformulier in, en de juiste Held contacteert je zo snel mogelijk terug!

 

 

Heleen Mesellem 

Coördinatie en Vorming

 

 

 

 

 

Sandra Coussement

Communicatie en Lokale Werking
Communiceert nogal graag, en veel...  
Altijd en overal met de fiets

   

 

 

 

Nele Couwberghs

Vorming en Vrijwilligers 
Eet graag krabsla
Ik ben er altijd. 

 

 

 

 

Conny Leman

Kampen, Speelweken en Diversiteit
Iedereen is anders ... en toch is iedereen gelijk!
Bakt wafeltjes voor de collega's

 

 

 

 

Annelies Puttemans

Administratie
Eet enorm graag frietjes
Houdt niet van shoppen (?)

 

 

 

 

Toon Proost

Lokale Werking en Gevangenisanimaties
Wilt Nobelprijs voor de Vrede winnen
Maalt zelf zijn koffiebonen

 

 

 

 

Bruno Laermans

Administratie
Kickt op complexe boekhoudkundige taken
Liefhebber van de betere chorizoworst