Jonge Helden is steeds op zoek naar gemotiveerde kookploegvrijwilligers om op onze kampen en speelweken lekkere maaltijden te bereiden. Heb je nog een weekje vrij tijdens de zomervakantie en ben je op zoek naar een toffe week tussen kinderen en gemotiveerde jongeren? Stel je dan kandidaat als kookploegmedewerker.

Aan kookploegvrijwilligers geven we een vrijwilligersvergoeding van 15 euro per dag en kunnen we een tussenkomst voorzien voor de kilometers. Let op, dit is enkel van toepassing als je jouw wagen ook ter beschikking stelt voor noodgevallen en dergelijke. Verplaatsingsonkosten voor andere vervoerswijzen worden niet vergoed.

En er is meer: indien je kind geboren is na 30 juni 2011, kan het gratis meekomen op het verblijf waar je kookt. Oudere kinderen van een kookploegouder kunnen dezelfde week meegaan als deelnemer op een Jonge Helden-kamp of speelweek naar keuze, al dan niet op de plaats waar de ouder op dat moment kookt. 

Voor een kamp ( internaat - code VAK ) geldt: Het eerste kind krijgt een korting van €100, het tweede kind €75, het derde kind €50.

Voor een speelweek ( externaat - code SPW ) geldt: Het eerste kind krijgt een korting van 25%, het tweede kind 15%, het derde kind €10%. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Geïnteresseerd? Mail dan naar info@jongehelden.be. Wij sturen je met veel plezier vrijblijvende informatie.