Deze week gebruiken we alles uit het bos om de meest indrukwekkende kampen te bouwen. We leren welke takken we nodig hebben, welke knopen we kunnen maken, of we iets kunnen doen met gedroogde bladeren, de kwaliteiten van mos, enzovoort. Na dit kamp kent de kunst van het kampen bouwen geen geheimen meer voor jou.

Het lekkere eten op kamp wordt verzorgd door een geweldige kookploeg. Je krijgt een ontbijt, een warm middagmaal, een vieruurtje en een avondmaal. Wil je vegetarisch eten of heb je speciale voedselbehoeften (bijvoorbeeld allergieën), laat dit altijd op voorhand weten, als opmerking bij de inschrijving. Zo kunnen wij hier optimaal rekening mee houden.

Op ieder Jonge Helden-kamp gaan kinderen en jongeren van over heel Vlaanderen mee. Het is daarom onmogelijk om een busdienst in te leggen. We vragen aan de ouders om hun kinderen tot aan het vakantiehuis te brengen. Op alle kampen wordt er een tof onthaal voorzien, waarbij kinderen en ouders kennis maken met elkaar, de animatoren en het verblijf. Op het einde van een kamp is er ook een gezamenlijk slotmoment, waarbij de ouders een beetje kunnen proeven hoe het kamp van hun kind(eren) is geweest.

Alle Jonge Helden-kampen en -speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een zeer hoge begeleidingsgraad per kamp voorzien. Al onze begeleiders volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Kampen bij Jonge Helden hebben vaak nog iets extra. 

Bekijk de foto's van de Kampen bouwen-kamp van vorig jaar. 
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-kamp en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kampen Bouwen
Geboortejaar
2006 tem 2008
Datum
01/07 tot 07/07/2018
Maximumprijs
€ 265.00
Locatie
Sint-Pauluscentrum - Rotselaar
Kenmerken
Vlaams-Brabant, Vol pension, Tussendoortjes
Meer info?