Geslaagd voor je cursus en stage? Gefeliciteerd! Stuur nu een kopie van je trajectboekje op naar Jonge Helden, Vital Decosterstraat 84, 3000 Leuven of een scan van je boekje naar info@jongehelden.be
Daarna ontvang je een uitnodiging voor de Jonge Helden Terugkomdag per mail.

De terugkomdag, ook wel evaluatiemoment genoemd, is de laatste poort voor het krijgen van het (hoofd)animator of instructeur attest. Deze terugkomdag is enkel voor animatoren. Het evaluatiemoment dient om een conclusie te maken van het individueel traject en te helpen bij het zoeken naar verdere groeimogelijkheden op vlak van de competenties. Na een positieve evaluatie op het evaluatiemoment ligt de finale beslissing van het attest bij het personeelslid dat aanwezig is bij het evaluatiemoment.

Voor wie? Iedereen op uitnodiging!
Iedereen die voor zijn/haar cursus en stage is geslaagd en een kopie van zijn/haar trajectboekje naar Jonge Helden heeft opgestuurd. Om te kunnen deelnemen aan de terugkomdag moet je 16 jaar zijn en je stage positief afgerond hebben.

Praktisch

Terugkomdag 1: Zaterdag 24/02/2018 van 12u-16u (enkel voor animatoren)

Terugkomdag 2: Zaterdag 21/04/2018 van 12u - 16u (voor zowel hoofdanimatoren als animatoren)

Schrijf je in voor de terugkomdag die het best uitkomt voor jou. In het najaar van 2018 organiseren wij nog 2 terugkomdagen. Deze zullen plaats vinden in de maand september en november. Deze data staan nog niet vast. Deze zullen binnenkort bekend gemaakt worden. 

Neem je stageboekje mee, zodat wij de laatste bladzijde (eindevaluatie) kunnen invullen.

 

 

Thema
Terugkomdag 1
Geboortejaar
1987 tem 2002
Datum
24/02/2018
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Vleugel F - Leuven
Kenmerken
Vlaams-Brabant
Meer info?